Gran Canaria 2013

                          Skriv en hilsen i vores gæstebog             Antal besøg               Opdateret 16. juli 2022 21:47

Startside
NordJylland 2022
Bornholm 2022
Ferie 2022
Sommerferie 2021
Forsommer 21
Efterår 2020
Sensommer 2020
Sommer 2020
Gran Canaria 2020
Tyskland 2019
Efteraar 2018
Tyskland 2018
Berlin 2018
Gran Canaria 2018
Mallorca 2017
Gran Canaria 2017
Tyrol 2016
maspalomas 2016
Hamburg 2015
wolfgangsee 2015
Gran Canaria 2015
Tyrol 2014
Weissenhauser 2014
Bornholm 2013
Tyrol 2013
Gran Canaria 2013
Berlin 2012
Schwartzwald 2012
Maspalomas 2012
Bornholm 11
Garmisch P.
Maspalomas 2011
Koningssee
Gran Canaria 10
Port-Frejus
Koblenz og Rhon
Gran Canaria 09
Bornholm 2008
Kragerø
Søndervig 07
Rome
Østrig
Harzen

 


Ferie på Gran Canaria 2010

Årets vinterferie går til Gran Canaria. Det er 6. gang vi besøger øen, og for 3. gang skal vi besøge
Natural Park. Vi har fået et godt tilbud på dette dejlige hotel.

 

Torsdag den 24/1
Flyet skulle afgå kl. 7 så vi var allerede oppe kl.3,30. Da flyet skulle til at starte fik en passager et ildebefindende og vi måtte tilbage gaten hvor den syge blev hentet. Deres bagage skulle så tages af flyet igen, og her gik det helt galt. Man kunne nu ikke finde deres bagage, så alt blev taget af flyet. Vi fik oplyst at alt bagage ville blive stillet op og vi skulle så ud og udpege vores egen bagage, men så kunne de ikke finde en stige, så vi kunne komme ud. Langt om længe fandt de så bagagen og så skulle alt den anden bagage ombord igen. Forsinket 4 timer og 25 min. fra København. Det kan dog ikke slå os ud. Vi havde ikke været på hotellet i mange minutter før vi endte i poolen. Det var efterhånden blevet tid til aftensmad som blev indtaget på hotellet hos Antonio til den lokale underholdning. Kl. 21,30 var Stine flad - efter 18 timer. 25 grader og skyfrit
 
        Vi venter stadig og vi venter.                    Dejligt at komme i vandet.   Pia og personalet i diskussion om håndboldherrene.

Fredag den 25/1
Formiddagen var ren afslapning ved poolen. Solen har været helt vild og allerede kl. 10,30 havde vi 27 grader. Da vi havde fået sol nok tog vi lidt siesta, inden vi gik en tur på stranden og i byen for at shoppe. Vi spiste aftensmad i centeret. På vej hjem mod hotellet var der en gadesælger der trængte alvorligt til briller. Han sagde at Pia skulle købe "en dims" til sin søster (som var Stine)  Vi havde et aften program som stod på trylleshow på hotellet og semifinale i holdbold på vores hotelværelse. Fuld sol og omkring 30 grader
         

                             Leg ved poolen.                           Middag med udsigt.           kære blinde gadesælger, de er ikke søskende.

Lørdag den 26/1
Stine og Claus var taget ud på en 2½ timers bådtur, for at se delfiner og hvaler. Pia blev hjemme, for der kunne godt være en del søgang. Desværre blev vi lidt skuffet, for godt nok så vi 5 delfiner, men de var gamle og trætte. Hvalerne var taget på weekend, så ingen hvaler. Det positive var at vi så en del flyvefisk på turen. Hjemme spiste vi middag ved poolen, og badede resten af eftermiddagen. I restauranten var der barbecue aften, med mad og live musik. Aftenen sluttede med melodi grand prix inden en meget træt Stine faldt i søvn. Vejret. på vandet vind og 22 grader- på land 27 grader og lidt vind.
       
Søgang og delfin tur.                          Sund middag ved poolen.                       Bajersk øl og live musik.

Søndag den 27/1
Der har igen været en varm dag. Vi startede med en tur på bjerget bag hotellet. På toppen er der en fantastisk udsigt over Puerto Rick og Arguineguin. Det var Stine og Claus der gik på toppen, mens Pia tog billeder af de to. Nede igen, blev der slappet ved poolen, men det var næsten for varmt. Om eftermiddagen tog vi ned i centeret for at se Danmark spille håndbold finale mod Spanien. Vi fandt et sted med 40 andre danskere og 4 storskærme. Der var lagt op til den helt store fest, med desværre floppede danskerne totalt, så det blev lidt pinligt at være dansker i Spanien. Nu vi var i centeret kunne der jo shoppes og der blev også spist aftensmad. Aftenen nydes på altanen med rom og kortspil og den fantastiske udsigt over Puerto Rico.                  Vejret:  varmt -omkring 29 grader i skyggen.
           
På toppen af bjerget.                               Og det var IKKE Danmark.                       Der må være noget vi mangler.

Mandag den 28/1
Efter morgenmaden, gik vi de ca. 3 km. til  Amadores stranden. Der soppede vi, det var meget varmt så det var dejligt at få kølet fødderne. Vi fik osse en fantastisk is. Fra Amadores tog vi en taxa videre til Puerto de Mogan, hvor vi gik i den smukke by og spiste lidt frokost. Vi sejlede tilbage til Puerto Rico, hvor vi tog hjem på hotellet for at bade. Vi har købt en luftmadras som er til stor morskab i poolen. Aftensmaden blev indtaget i et lille center der ikke er langt fra lejligheden. Vejret. Det har igen været varmt. Helt skyfrit og 29 grader.
    

Amadores stranden.                            Puerto Mogan.                                               Badesjov.
Se badesjov video her

Tirsdag den 29/1
Vi tog tidligt på marked i Arguineguin. Pia var i pruttehumør, og "sparede" hele 45 euro. Det var dog ikke de store indkøb der ellers blev gjort. Hjemme igen blev der badet det meste af eftermiddagen, og så kommer staffen. Stine og ikke mindst Claus har fået sol, meget sol. Deres overkrop var sammen farve som en ny fremstillet udgave at det russiske flag. Inden vi indtog aftensmaden i centeret blev der spillet minigolf. Pia påstår hun vandt, men det var også hende der førte tavlen. Vejret. vi så en sky i dag og i hele 2 minutter var den for solen. 30 grader.
     

Mange fine ting på marked.              Er Pia virkelig bedst ?                  Is må der til.                     Det er ikke sjovt at være rød

Onsdag den 30/1
Claus har sovet meget dårligt på grund at de meget røde arme. Stine er også rød, så solbadningen var aflyst i dag. Efter morgenmaden var vi dog i vandet 20 minutter. Til middag gik vi ned på strandbaren, hvor særligt Claus nød udsigten til badepigerne på stranden. Inden vi tog hjem for at eftermiddagsbade måtte Claus have revanche i minigolf. Aftensmaden nød vi på "El Trebol" hvor vi tidligere havde fået en fyrstelig betjening. Det er vær at bemærke at Pia på denne ferie har drukket mere, end hun havde drukket de sidste 13 år. Den lokale "honey rum" indtages som det er saftevand. Det er desværre sidste dag og der pakkes.......mon der er plads til alle indkøbene ? vejret. Det har været så varmt i solen at vores termometer er gået i stykker. En del vind, ingen skyer og 29 grader.

            Middag med udsigt.                      "honey rum" mums.                          El Trebol.                              Har jeg drukket at det ?

Torsdag den 31/1
Ferien er slut. Vi blev hentet på hotellet kl. 9.15 og kørt til lufthavnen. Også på vej hjem var flyet forsinket. Denne gang 1 time.
     

Hotellet -  Natural Park, Puerto Rico

Familievenligt lejlighedshotel højt beliggende med en smuk udsigt i dalen oven for havnen i Puerto Rico. Et godt udgangspunkt for vandreture. Ved poolområdet trives hele familien (opvarmet pool november-marts, ca. 22 grader). Liggestole. A la carte-restaurant, nogle aftener serveres buffet. Underholdning nogle aftener om ugen. Lille legeplads til mindre børn. Minimarked og møntvask.