Maspalomas 2011

   Skriv en hilsen i vores gæstebog                                                Opdateret 16. juli 2022 21:47

Startside
NordJylland 2022
Bornholm 2022
Ferie 2022
Sommerferie 2021
Forsommer 21
Efterår 2020
Sensommer 2020
Sommer 2020
Gran Canaria 2020
Tyskland 2019
Efteraar 2018
Tyskland 2018
Berlin 2018
Gran Canaria 2018
Mallorca 2017
Gran Canaria 2017
Tyrol 2016
maspalomas 2016
Hamburg 2015
wolfgangsee 2015
Gran Canaria 2015
Tyrol 2014
Weissenhauser 2014
Bornholm 2013
Tyrol 2013
Gran Canaria 2013
Berlin 2012
Schwartzwald 2012
Maspalomas 2012
Bornholm 11
Garmisch P.
Maspalomas 2011
Koningssee
Gran Canaria 10
Port-Frejus
Koblenz og Rhon
Gran Canaria 09
Bornholm 2008
Kragerø
Søndervig 07
Rome
Østrig
Harzen

 

Maspalomas januar 2011
 
Endnu en gang er vi på solferie på Gran Canaria. I år er det Maspalomas og hotel "Palm oasis". Stort, fint hotelanlæg, Hotellet er omgivet af en frodig have, og der er smukke vandrestier i området. Der er to pools på 650 og 405 m2, begge opvarmede.
Lørdag den 22/1
Uret ringede 3,20. Stine har influenza og en temperatur på 38,6, men alligevel var hun klar til at komme ned i varmen. Turen forløb planmæssigt, og efter at have været forbi de fleste hoteller i Maspalomas område kom vi til Palm Oasis. Fed sted – kæmpe pool, og super lejlighed med boblebad, og ikke mindst et tagterrasse med udsigt over det sydlige Gran Canaria. Med feber mente Stine ikke hun skulle helt under i poolen, men den skulle da prøves. Lidt vind, lidt skyer og ca. 23 grader.
   
Stine kunne sidde og koge noget feber i flyet.                Udsigten fra tagterrassen.               Med feber i kroppen føles vandet ekstra koldt.
Søndag den 23/1
Stine vågnede meget tidligt og stadigt med en smule feber. Det regnede en del men solen kom frem ved 9 tiden. En tur i det store shoppingcenter hjalp på Stines feber og hun var feberfri til middag. Det var så tid til at prøve det store pool område, men efter en time kom regnen igen og vi gik op og slappede af. En aftentur til et stort shoppingcenter i nærheden blev en skuffelse, da næsten alt havde lukket. Vi tog derfor en ”aftenpizza” hjemme på hotellet og herefter var Stines kræfter sluppet op. Vel hjemme fandt vi en tysk tv kanal der viste dansk vm håndbold. Regnbyer, skyer, sol og ca. 22 grader.
   

Sol, regn og skyer på en gang.                   Shopping har en helbredende effekt.                   Aften stemning ved den store pool.
Mandag den 24/1
Stine vågnede igen med feber. Der var derfor lagt op til at ligge og få lidt varme ved poolen. Men lidt morgenmad og en Panodil havde fået sat så meget krudt i Stine at der også skulle bades. Middagen var pizza peperoni ved pool baren, inden der igen blev badet. Sidst på eftermiddagen tog vi en taxa ned til havet og her gik vi en tur ud i ”ørkenen”. Vi måtte naturligvis igennem shoppingcenteret, inden vi tog hjem med en træt Stine. Formiddag 25 grader og høj sol, eftermiddag 21 og overskyet.
   
Vandet var 26 grader og det syntes mor og Stine godt om                    Middag ved pool-baren                     Nej, vi er ikke faret vild i ørknen 
Tirsdag den 25/1
Vejret er ikke for godt. Regn og blæst er ikke det bedste for en badeferie. Formiddagen forgik i det store yumbo centeret i Playa del Ingles. Her ligger der 200 butikker der stort set har det samme men det blev da også til et par ”gode” indkøb. Hjemme besluttede vi os for at bade, men det var ikke lige vejr til at solbade, så det var med at komme under. Stine blev dog hurtig kold, og derfor brugte vi mest tid i det store varme boblebad. Der var aftenhygge hjemme med håndboldlandskamp. Meget vind, mange regnbyger og 20 grader.
 

Is og jordbær er bare ferie                             Varmt vand i det store boblebad                       Kylling i karry til aften -mums

Onsdag den 26/1
Mor 104 – Stine 28 – far 0. Det er antallet af euro der er shoppet for på det store marked, som om onsdagen kommer forbi Maspalomas. Formiddagen gik med shopping og da pengene slap op, måtte vi gå hjem og bade for det er jo gratis J. Det blæste så man opdagede ikke at man fik sol, men det fik vi. Stine er ved at være helt klar efter influenzaen, men en eftermiddags lur gjorde underværker.Vi tog på aftentur ved stand promenaden i Playa del Inglés, hvor Stine bland 100 spisesteder valgte Mac Donalds. Få skyer, meget vind og 23 grader.
   
 
Hvad siger tolderen til 20 tørklæder ?                    Yes, vi fik brugt alle fars penge J                   Aftentur ved strand promenaden 
 Torsdag den 27/1 
Solen har vist sig fra sin bedste side. Vi lå ved poolen og badede fra 9 til 14, og man må sige at fars pande/isse ligner en vareprøve fra en mørkerød lædersofa. Sidst på eftermiddagen tog vi igen ud i ørkenen og Stine løb op og ned af bakkerne. Far og mor fik sved på panden bare ved tanken. Mor mente at efter sådan en tur fortjente vi et godt måltid. Vi spiste på et hyggeligt sted ved stranden i Maspalomas, og det bedste var måske desserten, som var pandekager med is og jordbær. På vej hjem var vi lige inde i et shoppingcenter og købe et tørklæde. Fin sol og 24 grader.
     

Stine var ven med hotelkattene til de bed.      Mor ser til mens far og Stine leger.             Havet er koooldt.                Stine på toppen
Fredag den 28/1 
Igen var solen med os. Vi badede igen hele formiddagen og Stine var næsten ikke til at få op. Men mor havde købt billetter til en kamel-safari, dog ikke til far som mener at kamel er noget man ryger. Mor og Stine blev trykket ud i ørkenen, og far fulgte med for at tage billeder. Tilbage ved stranden fik vi pandekager, inden mor igen skulle shoppe tørklæder. Hjemme igen prøvede Stine og far at aftenbade, inden vi skulle se håndboldherrerne spille sig i VM finalen. Sol og 25 grader.
 

Far prøvede at trække mor og Stine på kamel.              Is og pandekager må der til.                             Stine og far aftenbadede.
   
      Badeferie video                                                                    Kan man købe tørklæder her ?    
             Lørdag den 29/1
Så sluttede en dejlig uge på Palm Oasis, og vi skal sikkert tilbage. Vi blev hentet på hotellet kl. 9,40, og kørt til lufthavnen, hvor vores fly ventede og fløj os hjem til kolde Danmark.
   
Farvel til vores dejlige tagterrasse.                           Så venter vi bare på bussen.                         Flydeller er Stine favorit         


Panorama billede af udsigten på tagterrassen.

     
 
Gæster siden 15/1-11
 --Besøgstæller--