Weissenhauser 2014

   har besøgt denne side        Skriv en hilsen i vores gæstebog                                     Opdateret 16. juli 2022 21:47

Startside
NordJylland 2022
Bornholm 2022
Ferie 2022
Sommerferie 2021
Forsommer 21
Efterår 2020
Sensommer 2020
Sommer 2020
Gran Canaria 2020
Tyskland 2019
Efteraar 2018
Tyskland 2018
Berlin 2018
Gran Canaria 2018
Mallorca 2017
Gran Canaria 2017
Tyrol 2016
maspalomas 2016
Hamburg 2015
wolfgangsee 2015
Gran Canaria 2015
Tyrol 2014
Weissenhauser 2014
Bornholm 2013
Tyrol 2013
Gran Canaria 2013
Berlin 2012
Schwartzwald 2012
Maspalomas 2012
Bornholm 11
Garmisch P.
Maspalomas 2011
Koningssee
Gran Canaria 10
Port-Frejus
Koblenz og Rhon
Gran Canaria 09
Bornholm 2008
Kragerø
Søndervig 07
Rome
Østrig
Harzen

 

Vi er på forlænget weekend til Weissenhauser strand. Det er særligt deres badeland vi vil udforske.
 

Lørdag den 15/3
Vi ankom til Weissenhauser strand fredag aften, hvor vi var ude og spise pizza. Der blev også tid til at bowle. Lørdag morgen ville Pia og Stine hente morgenbrød hos den lokale bager men køen var så lang at de opgav og købte derfor kedeligt toastbrød i det lokale supermarked. Vi kørte ind til Oldenburg for at forsyne os. Der mødte vi et sandt mekka af butikker med gode priser. Inden vi havde fået set os om havde vi besøgt 8 butikker/supermarkeder og Stine fik købt en del. Da vi midt på eftermiddagen kom hjem skulle badelandet besøges. Vores forventninger blev desværre ikke helt indfriet. Vi er nok mere til wellnes bade, og Weissenhauser er mere et legevandland. Vi fik dog kørt en del vandrutsjebane. Det var blevet tid til aftensmad som blev lavet hjemme i lejligheden.

Stormen "Karl" lå over os lørdag morgen.      Mange gode ting til gode priser.              Alt skulle prøves.                             Der blev badet.                    

Søndag den 16/3
Vi vågnede kl. 7,30, og tændte straks fjernsynet som viste formel 1 med Kevin Magnussen. Mens der var motorløb hyggede vi med morgenmad. Formiddagen blev brugt i Weissenhausers hyggelige jungleland. Her er mulighed for alverdens aktiviteter. Stine fik bl.a. vasket guld og vi spillede airhockey. De har mange fine terrarier med en masse dyr og her brugte vi en del tid med at se fodringen. Eftermiddagen blev brugt på spil og tv i lejligheden. Vi er altså ikke helt tilfredse med det lokale badeland, så på vores tyske "badeland-finder app" havde Claus fundet et wellnes badeland 45 km. fra Weissenhauser og det skulle prøves søndag aften. Ostsee-Therme er et fantastisk weelnes bad, med flere varme bassiner. Vi kunne have tildelt det 5 bade-stjerner, men Stine mente det mistede en stjerne da hun så flere mænd der uden en trævl på kroppen, klæde om offentligt. 
     
Air hockey.                               Der er mange spændende dyr at se på.               Ostsee-therme var skønt

Mandag den 17/3
Det er blevet hverdag og mange har forladt Weissenhauser. Efter morgenmaden valgte vi at køre en tur til Kiel, hvor Claus havde fundet et stort shoppingcenter, nemlig Citti-park. Vi besøgte også flere andre butikker i Kiel, så det er ikke så lidt mere som astraen skal trække hjem. Tilbage i Weissenhauser besøgte vi igen badelandet. I dag var der ikke så mange mennesker som i lørdags, og vi havde 3 hyggelige timer i badelandet. Det skal dog bemærkes at Claus fik en påtale af "badepolitiet" for at køre skævt på en vandrutsjebane. Som noget nyt har Pia været en vandhund i dag. Hun har kørt rigtigt meget vandrutsjebane, noget der normalt slet ikke er Pia. På vej tilbage til lejligheden købte vi en pizza, som hurtigt blev indtaget inden vi gik tilbage og slappede af.

Det mangler vi også.      Tyskland er lig med gode is.         Pia og Stine på vandrutsjebanen.   Vand, vand og mere vand.

Tirsdag den 18/3
De 4 dage i Tyskland er slut. Vi skulle være ude af lejligheden kl. 10, og da nøglen var afleveret gik vi i badeland hvor vi havde fri adgang resten af dagen. Vi syntes faktisk at badelandet er rigtigt godt, for der er muligheder for alle, både de vilde og de helt rolige. Pia gik endnu et skridt og tog i dag den store vandrutsjebane hvor man suser ned i en badering. Claus fik blodtud da han kørte på maven i en vandrutsjebane, og så var det jo ikke sjovt længere. Efter 2½ time havde vi fået nok og kørte mod shopping i Burg. Efter indkøb af et par kasser øl og lidt slik i en grænsebutik, kørte vi endnu en gang på tøjshopping. Også i dag fik Stine udvidet gaderoben. Desværre stoppede shoppingen kl. 15, for vi havde plads på en færge hjem.

                     Morgenmad.                             Alle 3 i vandet.                              Sjov vandrutsjebane-for alle 3.        En masse nyt tøj.