Gran Canaria 2015

                          Skriv en hilsen i vores gæstebog             Antal besøg               Opdateret 14. marts 2023 19:46

Startside
NordJylland 2022
Bornholm 2022
Ferie 2022
Sommerferie 2021
Forsommer 21
Efterår 2020
Sensommer 2020
Sommer 2020
Gran Canaria 2020
Tyskland 2019
Efteraar 2018
Tyskland 2018
Berlin 2018
Gran Canaria 2018
Mallorca 2017
Gran Canaria 2017
Tyrol 2016
maspalomas 2016
Hamburg 2015
wolfgangsee 2015
Gran Canaria 2015
Tyrol 2014
Weissenhauser 2014
Bornholm 2013
Tyrol 2013
Gran Canaria 2013
Berlin 2012
Schwartzwald 2012
Maspalomas 2012
Bornholm 11
Garmisch P.
Maspalomas 2011
Koningssee
Gran Canaria 10
Port-Frejus
Koblenz og Rhon
Gran Canaria 09
Bornholm 2008
Kragerø
Søndervig 07
Rome
Østrig
Harzen

 

Ferie på Gran Canaria 2015
Årets vinterferie går til Gran Canaria. Det er 7. gang vi besøger øen, og for 4. gang skal vi besøge
Natural Park. Vi har fået et godt tilbud på dette dejlige hotel.

Vejrudsigten er ikke så god, men vi håber det bedste.


Fredag den 16/1

Flyveren lettede fra København og transporten til Gran Canaria forløb helt efter bogen, og vi ankom til vores hotel kl. 14. Selv om det er 2 år siden vi sidst besøgte vores hotel, genkendte personalet os med det samme og vi fik et af de værelser med den udsigt som vi netop havde ønsket. Efter hurtig omklædning blev det lidt hurtigt mad ved poolen, inden vi sprang i. Vi kunne godt mærke at uret ringede kl. 4, så efter badeturen blev der slappet af. Vi spiste lidt aftensmad på vores balkon og gik ned i restauranten og fik en aften is og hørte lidt live musik. Sol og 23 grader


Mad og dejlig varme.          Badehygge og vild leg.                  På vej ned og spise is.            Sidste stop inden "godnat"

Lørdag den 17/1
 Vejrudsigten havde ikke lovet de bedste forhold, men til vores store glæde skinnede solen fra en skyfri himmel da vi stod op. Hele formiddagen blev brugt ved poolen, hvor særligt Stine og Claus hyggede i vandet på deres luftmadras, der hele tiden "kastede" dem af. Efter middag gik vi ned på stranden, hvor vi spiste middagsmad på strandbaren "Zarko fante". Nu var det blevet tid for shopping og der gik ikke lang tid før Pia havde "pruttede" en taske, som Stine havde forelsket sig i, ned fra 79 Euro, til 20 Euro. Da Stine både havde købt solbriller og ny taske, var det tid til at tage hjem, slappe af og få en drinks på balkonen. Hos Claus er solcreme ikke rigtigt slået igennem og straffen ses særligt på hans næse som lyser det meste at Puerto Rico op. Aftensmaden blev indtaget på vores eget hotel, og 20,30 var vi alle trætte og klar til at lægge os.
Vejret - det har været 23 grader men der har blæst en kølig vind.
                         
Middag ved stranden.                        Topmodel med ny taske.                          Eftermiddag på balkon

Søndag den 18/1
 Man bliver træt af at være på ferie. Da vi stod op kl.7,30 havde vi alle sovet i 10 timer. Solen var igen med os, så det blev endnu en formiddag ved poolen, hvor Stine og Claus skulle afprøve nye discipliner på deres luft madras. Det lykkedes aldrig at komme op og stå på vores luftmadras i vandet. Efter mere end en time i vandet var det tid til mere sol og mad ved poolen. Ved 13 tiden havde vi fået nok og vi gik på værelset for at få et bad, og de to gamle fik også en middagslur. Midt på eftermiddagen tog vi ned i centeret for at shoppe lidt mere og ikke mindst finde et sted der viste håndbold. Efter en lidt kedelig kamp spiste vi lidt hurtig aftensmad, for Stine var blevet træt og ville gerne hjem. Vejret -som i går, med 23 grader og en kølig blæst. Sol det meste af dagen.
          
Mere leg på vores luftmadras.                         Middag ved poolen.                                      Håndbold i centeret.

Mandag den 19/1
 Dagen startede overskyet, så det var ikke lige pool vejr. Bag Puerto Rico ligger nogle bjerge som vi gik op på og derfra er der en fantastisk udsigt over hele området. Noget af vejen er stejl, så det var lidt af en prøvelse at kommer der op. Da vi kom ned var vejret ikke blevet bedre, så vi tog lidt mere shopping i det store center, hvor der også blev spist mad og isdessert. Kl. 15 kom solen frem og en taxa kørte os hjem hvor der straks blev badet. På hotellet var der optrædende flamingo dansere kl. 21 og det blev dagens sidste oplevelse. Vejret -70% skyer og 30% sol til kl. 15 hvor solen kom frem. 23 grader og en kølig blæst.
            
Højt over byen.                                   Noget vi mangler ?                            Aftenunderholdning.

Tirsdag den 20/1
 Et af feriens højdepunkter, for den kvindelig del af selskabet, er det store marked i Arguineguin. Efter morgenmaden tog vi en taxa til det store marked hvor det har alt i tøj, tasker og andet uundværligt. Efter at det meste af en sommerløn var blevet formøblet i Arguineguin, kørte en taxa os tilbage til vores holet hvor vi straks indfandt os ved poolen. Der blev badet og solbadet til vi alle var godt røde. Eftermiddag blev brugt på vores balkon og kl. 18 var vi klar foran en storskærm i centeret, hvor de viste håndbold. Vejret -Fuld sol og 23-24 grader, men stadigt en kølig vind.
         

Marked med mange gode sager.              Neglelak til en euro pr. styk.                      Eftermiddag på balkon.  

Onsdag den 21/1
 Pia er blevet syg, så hun er ikke til de store aktiviteter. Stine savner sin håndbold, så Stine og Claus brugte 1½ time på den bane der er til hotellet. Der blev både spillet håndbold, fodbold og basketbold. Til middag gik Claus en lang tur i området og da han kom tilbage var Stine mere end badeklar. Der blev igen badet til den store guldmedalje. Efter badningen gik Stine og Claus en tur ned i byen, hvor der blev spillet minigolf. Klokken var efterhånden blevet 8 så det var tid til at komme hjem og se til den syge mor, der bare har været på værelset hele dagen. De tidligere år vi har besøgt øen, har vi kunne side ude og spise morgenmad. I år er det kun 14 grader ved 8 tiden, så morgenmaden er blevet indtaget indendørs, men stadigt med god udsigt.   Vi håber Pia har det bedre i morgen. Vejret - blandet skyer og sol. 23 grader men stadigt en kold vind.  
              
    Fodbold med Stine på mål.                                 Kryds og bolle                                Minigolf i hyggelige omgivelser 

Torsdag den 22/1
 Pia har det bedre og været med til det meste. Dagen startede med boldspil, og Claus har sparket så meget, at han har fået ondt i sit højre knæ. Der blev igen i dag brugt meget tid ved poolen, og det var for alvor dagen hvor Stine og Claus blev røde. Ved 15 tiden gik vi ned i byen for at spille minigolf, nu hvor Pia også kunne deltage. Naturligvis vandt Claus. Der var håndbold kl. 18 hvor Danmark spillede mod Rusland, og kampen blev overværet på samme bar, som vi tidligere har besøgt. Efter kampen skulle de sidste indkøb gøres, for det var sidste mulighed for shopping. På hele ferien har Claus intet købt, men Stine og Pia har købt i mængder, der sikket kræver sin egen fragtflyver. Vejret har været som onsdag.
   
Claus på vej efter morgenmad.                    Store børn leger.                           Minigolf hvor Pia også deltog.

Fredag den 23/1
 Det var sidste dag på ferien. Vi blev hentet på hotellet 10,30 og kørt til lufthaven. Hjemrejsen forløb helt normalt og vi landede i København kl. 20. Denne ferie har adskilt sig lidt fra de øvrige 6 gange vi har besøgt øen. I år har det været særligt koldt om natten og hvor vi tidligere har spist morgenmad ude på balkonen, har vi i år måtte blive inde, da det kun var 14 grader om morgenen. I år har der blæst en særlig kold vind på øen og de lokale har også klaget over det kolde vejr. Men selv om vejret ikke har været med os, har vi haft nogle hyggelige dage.


     

Hotellet -  Natural Park, Puerto Rico

Familievenligt lejlighedshotel højt beliggende med en smuk udsigt i dalen oven for havnen i Puerto Rico. Et godt udgangspunkt for vandreture. Ved poolområdet trives hele familien (opvarmet pool november-marts, ca. 22 grader). Liggestole. A la carte-restaurant, nogle aftener serveres buffet. Underholdning nogle aftener om ugen. Lille legeplads til mindre børn. Minimarked og møntvask.